Stap 1

Bezichtiging & Inspectie

Stap 2

Prijsonderhandeling & Extra Onderzoek

Stap 3

De Koopakte

Het aankopen van een huis in Italië, op de perfecte locatie en tegen een betaalbare prijs kan een bijzonder stresserende en energievretende bezigheid zijn. Daarbij komt dat zaken doen in Italië anders is dan u gewend bent en ook de communicatie verloopt vaak moeizaam.

Veel buitenlandse kopers durven bijgevolg de stap pas te zetten zodra ze het gevoel hebben dat ze niet voor verrassingen gaan komen te staan.
Met mijn opgedane kennis en ervaring behoed ik buitenlandse kopers voor valkuilen en help ik slimme keuzes te maken bij aankoop van Italiaans vastgoed.

U kan rekenen op:

  • Besparen van tijd en geld
  • Behoeden voor valkuilen
  • Tweetalige comunicatie
1

Tijd en geld besparen

Ik kan de geschikte huizen voor u screenen door contact op te nemen met de eigenaar of de makelaar zodat u geen nutteloze reizen naar Italië riskeert. Ik zorg dan voor een uitgebreide beschrijving en aanvullende informatie. zoals plattegronden en de exacte locatie.

2

Behoeden voor valkuilen

Als erkend makelaar ken ik de wet- en regelgeving. Ik informeer u over alles wat bij het kopen van een woning in Italië komt kijken. Bouwtechnisch, juridisch en fiscaal.

3

Tweetalige comunicatie

Gedurende het aankooptraject is de voertaal bijna altijd uitsluitend Italiaans. Ik kan u in uw eigen taal te woord staan en bij gevolg zorgen voor optimale comunicatie tussen alle partijen.

Meer over mijn werkwijze in FAQ

Contacteer Greta

Graag meer informatie?

Neem gerust contact op